Året 2008

|
Da er nok et år snart over! Dette blir vel et "julebrev" detta. Hehe. Mye har skjedd dette året!

I januar kjøpte jeg meg en bil, en Opel Calibra! Men den hadde jeg ikke lenger enn en mnd før jeg kræsja den i en lyktemast i Melsomvik. Ikke stort var igjen etter det gitt. 4 dager på sykehus og kjempevond nakke og skuldre i lang tid gjorde at jeg gikk glipp av mye av skolen og ble liggende litt etter! Dumme lege som ikke ga meg sykemelding! Ikke rart han har over 500 ledige plasser.

Når jeg var fin og frisk igjen sa jeg opp jobben på Furulund for å bli pizzakokk på Dolly Dimples i Tønsberg! Det var en kort karriere! Hehe. Trivdes ikke helt, men sluttet mest fordi jeg lå litt etter på skolen.

På våren var jeg også heldig å møte kjæresten min Ronny :D Jeg har visst hvem han var, men åpnet øynene mine for han en sein vårlørdag, og vi ble tilslutt sammen 12 juli<3 Hatt en super sommer med han, og hatt masse fine stunder sammen. Utrolig glad i gutten min<3

Jeg var ferdig med utdanningen min til sommeren! Men jobb er det ikke lett å få som grafisk designer hvis man ikke er villig til å flytte på seg.. Inrømmer at jeg ikke har prøvd veldig hardt heller. Jeg koser meg i Tønsberg :) Begynte å jobbe for vikarbyråene Manpower og Adecco i sommer, og i september begynte jeg å jobbe full stilling som ferskvaremedarbeider på ICA Maxi, er der enda, og trives kjempegodt. Rart det der med at jeg alltid får "matjobber". Nå i starten av desember registrerte jeg meg som enmannsforetak og tar på meg oppdrav vedsidenav ICA jobben. Kjempespennende! Og må inrømme at jeg er litt stolt ;) GOSH Design er oppe å går! :D Mye å sette seg inn i fortia! Profil og nettsider kommer på nyåret :)

I sommer skjedde det også et mirakel. Krisander ble til! Mailen og Jimmy har blitt en liten familie. Og jeg er kjempestolt fadder! Leilighet kjøpte de i fjord vinter også, og har det kjempefint i Stokke sentrum. Stolt av dere! Jeg flytta sammen med Michelle i fjord vinter, og bor der enda. En helt ok stor leilighet i Tønsberg sentrum. Glad i leiligheten, men må dessverre flytte på nyåret, har ikke råd til å bo der alene!

Og jeg har blitt kjent med utrolig mye nye mennesker på det året som har gått, og det er alltid koselig!! Og Ronny har utrolig mange åleite venner!! Og Iselin har jo alltid mange nye mennesker i livet hele tiden som jeg selvfølgelig får hilse på :) Og har også fått blitt enda bedre kjent med gamle venner. Sikter til Anita, selve glasprudla fra Stokke. Hun er en super jente! Kan vel si hun er en av mine beste nå, er vel hun jeg er mest sammen med også :) Men Mailen og Iselin er, har alltid vært, og vil alltig være mine diamanter! Elsker dere!! Det er venner man bare vet man har resten av livet, på godt og vondt. Dere tilfører meg masse! Både kunnskap, råd og kjærlæik på to forskjellige måter ;) Nå i jula er det storjul hos mamma på Jessheim, og det er kjempekoselig!!

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR!!!
Love. Helene.


Min kjære Ronny<3 Min Mailen<3


Min Iselin<3 Min Anita<3


Den lykkelige familen<3


Før og etter. Savner bilen min!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Så koselige bilder da!

Unknown sa...

ingen bilder av meg jo :(( neida:P men du glemte årets tusenfryd :P

Legg inn en kommentar