FILMTIPS & HOW TO!

|
TAKEN
Jeg har sett litt filmer i det siste! Og vil ambefale alle å se TAKEN! En spennende film som er litt provoserende. Den handler om to jenter som blir kidnappet og skal selges som horer, og faren til hun ene tar opp jakta på de lovløse menneskene som har kidnapped dem. Det er mye skyting og action, skikkelig guttefilm, men utrolig spennede.

Jeg har også fått flere filmtips selv og laster ned endel filmer. Har ikke peiling på om de er bra. Men her er min nedlastingsliste i dag:

Varg Veum
- Begravde hunder

- Din til døden
- Kvinnen i kjøleskapet

- Tornerose

- Bitre blomster
Frost/Nixon
Funny Games US
Splinter
Benjamin Button
The Hangover
Timber falls
Valkyrie
Yes Man
X-Men Origins Volverine
X-Men Trilogy Box Set
Angels And Demons
Drag Me To Hell
Quantum Of Solace
IncHart
Sex Drive
Obsessed

Har du noen filtips?? Skriv gjerne som kommentar!!
Jeg blir superhappy ;)


HOW TO
Et tips er å søke på trailere på YOUTUBE.com og FILMWEB.no og også andre steder som VG.no f.eks. Jeg bruker også å søke på youtube på "trailer 2009" f.eks, og så se om jeg liker noen av de filmene som kommer opp, så til TORRENTZ.com for å lasten ned en torrenten. Man trenger et torrentprogram for å laste ned torrenter. Jeg har UTORRENT (<- last ned gratis) Husk å lese anbefalinger under + sjekke at det er litt seeds, eller så kan det gå treigt å laste ned, og kan også være ødelagte filer. Det går selvfølgelig også ann å laste ned filmer i f.eks BearShare, LimeWire og andre nedlastningsprogrammer.

NY MUSIKK
Jeg liker å ha musikken litt før den kommer til Norge, og laster ned Nederlands top 40 liste i ny og ne. Dette er en bra samling av nye pop-låter. Denne finner du på f.eks TORRENTZ.com. Du søker på "Nederlandse top 40 +uke". F.eks: "Nederlandse top 40 25" Denne ligger HER.

Det er kjekt å laste ned hele albumer som torrents! Sangene kommer da i sorterte mapper og er somregel av bra kvalitet! Try it! ;)

HELGEN SOM VAR
Hadde kjempekoselig besøk av Elin og Elin fra Jessheim i fra lør-søn :) Var på vors hos Anita, og var på byen. Så formen er litt skrall i dag, men hatt en kooselig kveld på brygga med Hanne og Sandra :) Er så stolt av Hanne som har kommet inn på Westerdal! AD 3årig studie. Hurra! :) Godnatt alle sammen!


Elin, Elin og meg.

2 kommentarer:

Mr. Flakk sa...

Anbefaler alle å se Hangover på kino! Har aldri ledd så mye av en film på lenge :D Ellers er Sex Drive som er i lista her også morsom he he!

Unknown sa...

<3

Legg inn en kommentar